Proizvajalci
 
Košarica
0 artiklov
 
Top prodaja
 
Akcija
 

Pogoji poslovanja

 

POGOJI POSLOVANJA 
Spletna trgovina Sportstil kart d.o.o. deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI 

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega nakupovanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Podjetje Sportstil d.o.o. medsebojne obveznosti pri nakupih ureja na podlagi Splošnih pogojev Zakona o varstvu potrošnikov.

POSTOPEK NAKUPA 
Spletno mesto omogoča neposredni nakup v spletni trgovini. Za pridobitev več informacij o izdelku ali za nakup določenega izdelka lahko sporočite vaše želje po e-pošti na naslov sportstil@siol.net . Kupec lahko v roku 24 ur od oddaje potrditve ponudbe od nakupa odstopi na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov sportstil@siol.net

CENE IN DDV 
Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.
Kljub 
izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen ali da artikel nima cene. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Napake niso izključene.

PLAČILO 
Za naročeno blago je možno plačilo po povzetju in plačilo preko predračuna. Če izberete možnost plačila 'Po povzetju' pomeni, da plačate dostavni službi ob dostavi paketa. V tem primeru vam bomo paket poslali v najkrajšem možnem času. Če se odločite za plačilo po predračunu gre naročilo v izvedbo, ko sredstva nakažete na naš TRR. Stroške pošiljanja plača naročnik/prejemnik pošiljke, v kolikor je vrednost nakupa manjša od 500 €. V primeru nakupa nad vrednostjo 500 EUR poštnino plača Sportstil. Izjema je naročilo izdelkov, ki potrebujejo posebno dostavo, glede na težo ali dimenzije. V tem primeru je poštnina prikazana na predračunu. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej. Ob plačilu po povzetju blago plačate dostavljalcu v gotovini. V primeru dostave preko TNT, je vaš celotni strošek (torej strošek izdelkov in poštnine) že izpisan na vašem predračunu. Ob vročitvi ne nastanejo nobeni dodatni stroški.V primeru dostave preko Pošte Slovenija,pa vam dostavljalec zaračuna še provizijo za odkupnino. Njihov veljavni cenik si lahko pogledate na njihovi strani, okviren strošek pa znaša cca 5,50€.

DOSTAVA NAROČILA

Nadaljuj